syndroneonline.com
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alalla vaaditaan palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Koulutuksen tavoitteena on kasvattaa yhteistyökykyisiä ammattilaisia, joilla on valmiudet työskennellä sekä kotimaassa että ulkomailla. Voit valmistua alalta tarjoilijaksi tai kokiksi. Kumpi ammatti kiinnostaisi sinua? Lisätietoja löydät alla olevien linkkejen kautta. 18. 03. 2020 11:48
044 705 7534 ivanen(at) Riitta Niemelä puh. 040 737 3117 emela(at) Tutkinnon perusteet (OPH):
Kohderyhmä Asiakaspalvelun osaamisala on suunnattu asiakaspalvelusta ja salityöskentelystä kiinnostuneille henkilöille, joilta puuttuu toisen asteen tutkinto tai henkilöille, jotka haluavat vaihtaa alaa. Koulutus soveltuu myös riittävän suomen kielen taitaville maahanmuuttajille. Ruokapalvelun osaamisala on suunnattu ruoan valmistuksesta kiinnostuneille henkilöille, joilta puuttuu toisen asteen tutkinto tai henkilöille, jotka haluavat vaihtaa alaa. Koulutus soveltuu myös riittävän suomen kielen taitaville maahanmuuttajille. Ohjaamme sinua henkilökohtaisesti valitsemaan tilanteeseesi sopivan osaamisalan ja tutkinnon osat sekä suunnittelemme yhdessä tarvitsemasi opinnot. Kustannukset opiskelijalle Ammatillinen perustutkintokoulutus on maksutonta. Opiskelijalle syntyy kustannuksia mm. oppikirjoista ja työasusta ja -välineistä. Suoraan tutkintoon Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta. Lisätietoja antavat Pia Toivanen puh.