syndroneonline.com
Olutlasiin sopii vaikka belgialainen vehnäolut, jossa siinäkin on usein sitrusaromia.
Voit korvata kuhan myös muilla vaalealihaisilla kaloilla. Tarjoa seuraksi ihanaa voikastiketta ja höyrytettyä parsakaalia. 2 annosta 25 g voita tai margariinia 2 kuhafileetä ripaus suolaa 100 g voita 1 sipuli silputtuna 1 dl vettä ½ dl tilliä mustapippuria myllystä 200 g parsakaalia vettä 1 tl suolaa Laita vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää suola ja paloiteltu parsakaali. Anna kiehua muutaman minuutin ajan, kunnes parsakaali on hieman pehmentynyt, mutta siinä on vielä puruvastusta. Valuta. Valmista sillä välin kala ja kastike. Kuumenna voi pannulla. Paista kuhafileet molemmin puolin. Mausta suolalla. Valmista kastike. Sulata voi kattilassa, mutta älä ruskista. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli. Kääntele hetki, kunnes sipuli pehmenee. Lisää vesi. Anna kiehua hetki, kunnes kastike sakenee. Lisää joukkoon silputtu tilli. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippurirouheella. Tarjoa paistettu kuhafilee voikastikkeen ja parsakaalin kanssa. Vinkki! Voit höyryttää parsakaalin myös höyrykattilassa.