syndroneonline.com
Meri-Tuuli Lindström | Meillä kotona Etusivu Sisustus Remontti Piha Reseptit DIY Ihmiset Kaupat Blogit Lehdet Tietoa meistä Lisää Tekijänä
Meri-Tuuli Lindström on mennyt naimisiin pitkäaikaisen miesystävänsä kanssa. Häät pidettiin Islannissa heinäkuussa ja hääjuhlat viikonloppuna ystäville Suomessa. Lindström vahvistaa ilouutisen IS:lle. Morsian oli pukeutunut viikonloppuna vaaleaan pitkään pukuun ja hiuksissaan hänellä oli kaunis kukkalaite. Omaa cateringia pitävä Lindström on tuttu monista tv-ohjelmista: Huvila ja Huussi, TOP40, Köyhät Ritarit, Saran ja Meri-Tuulin metropolit ja lisäksi hän on tuomarina Junior Master Chef -kokkiohjelmassa. Lindström lisäsi häistään myös runsaasti kuvia Instagram-tililleen. Mikäli kuva ei näy oikein, näet sen myös täällä.
26. 4. 2015 · 12. 59 Thaimaiset lohinyytit & makea chilikastike Paketista paljastuu kypsää kalaa ja mahtavan maustuneita kasviksia. Teeveestä tuttu Meri-Tuuli Lindström on tehnyt hienon kesäisen keittokirjan, joka kelpaa tuliaiseksi mökille kuin mökille. Kirjassa on hauskoja ja trendikkäitä mökkioloissa kokattavaksi sopivia ruokia, mutta Mökin keittokirjaan on saatu sopimaan myös kunnon tietopaketit grillauksesta, savustuksesta ja nuotiolla kypsentämisestä. Lauri Tammisen kuvat tihkuvat kesän tunnelmaa niin, että mökitönkin alkaa kaivata järven rantaan ilta-aurinkoon lohta loimuttamaan. Onneksi reseptejä voi testata myös kotioloissa. Me grillasimme lohinyyttejä, jotka maustetaan thaityyliin kalakastikkeella, inkiväärillä ja kookosmaidolla. Nyyteistä paljastui grillaamisen jälkeen mehevää, kypsää kalaa ja aivan täydellisiksi maustuneita kasviksia. Valitse chilit omien tulisuusmieltymystesi mukaan. Tämä kastike syntyi nyt peruschileistä ja yhdestä habanerosta. Kaunista ja hyvää! Kiehautimme kirjan reseptillä myös makean chilikastikkeen.
Anna uutisoi lasketun ajan olevan jo ensi viikolla. Meri - Tuuli Lindström on nykyään sukunimeltään Väntsi. Hänet tunnetaan ruokaohjelmien kokkina. Meri - Tuuli odottaa esikoispoikaansa. Meri-Tuuli Väntsi (os. Lindström) saa esikoisensa. RONI LEHTI Muun muassa Huvila & Huussi - ohjelmasta, Junior MasterChefistä ja Radio Helsingin Ruokatunnista tuttu kokki Meri - Tuuli Väntsi ( os. Lindström), 36, on Anna - lehden mukaan viimeisillään raskaana. Esikoisen laskettu aika on jo ensi viikolla ja tulossa on poika. – Edes kaikki ystäväni eivät tiedä, että olen raskaana, Meri - Tuuli kertoi Annalle. Meri - Tuuli on jäänyt catering - keikoilta äitiyslomalle vasta pari viikkoa sitten. – Yrittäjänaiselle odotusaika on tosi haastavaa ja rankkaa, mutta olen jaksanut painaa ja paiskia töitä ja kerätä rahaa tulevaan. Olen miettinyt sitäkin, että olisi varmaan ollut järkevämpää etsiä vakituinen työ ennen raskaaksi tuloa. Onneksi ollaan jo loppusuoralla, Meri - Tuuli jutteli Annalle. Lähde: Anna
Pataruokaa on herkullinen kirja, monella tapaa. Jo kannestaan lähtien sen kuvat viekoittelevat, saavat lähestulkoon jokainen veden herahtamaan kielelle. Kyseessä on erittäin kaunis kirja. Mutta vaikka ulkonäkö keittokirjassa onkin yksi sen tärkeimpiä ominaisuuksia, ei se yksin riitä tekemään keittokirjasta onnistunutta. On nimittäin paljon kauniita ruokakuvia, jotka eivät ulkoisista avuistaan huolimatta kykene suorittamaan tehtäväänsä loppuun asti, eivät saa katselijoitaan tarttumaan kauhan varteen. Sillä eikös tuo ole keittokirjailijan tehtävä; saada lukijansa innostumaan resepteistään, laittaa heidät toteuttamaan uusia ja uusia toisintoja ideoistaan. Minusta on. Esipuheessaan Meri-Tuuli Lindström tosin esittää teoksensa "keittokirjaksi, jonka parissa voi myös viettää aikaa astumatta lähellekään liettä. " No, tuskinpa kuitenkaan yksin sellaiseksi. Kuten sanottua Pataruokaa on keittokirja, joka ainakin meidän keittiössämme on saanut hihat heilumaan useita kertoja. Tämän lisäksi monet sen resepteistä ovat päätyneet odottamaan sopivaa hetkeä tullakseen toteutetuiksi.
Pataruokaa kokoaa perheet ja ystävät höyryävän padan ääreen nauttimaan hyvästä ruoasta. Pataruokaa herättää henkiin unohtuneen ruoanlaittokulttuurin ja kannustaa hitaaseen, mutta helppoon ruoanlaittoon. Padassa kypsyvät muheviksi myös edullisemmat lihat sekä talvikauden raaka-aineet, kuten juurekset – ja samaan aikaan voit vaikka pelata ystävien kanssa korttia. Kirja pitää sisällään myös paljon muuta kuin perinteisen karjalanpaistin: Meri-Tuulin matkoiltaan tuomat maut näkyvät niin portugalilaisina, vietnamilaisina kuin intialaisina vaikutteina. Kirjasta löytyvät myös ohjeet eri ruhonosien hyödyntämiseen sekä lienten ja mausteiden käyttöön patakokkailussa.
Ihmiset | Päivän vinkkaaja Meri-Tuuli Lindström: Peruna on paras Tänään alkaa perunaviikko. Pian uuden keittokirjan julkaiseva Meri-Tuuli Lindström kertoo, että peruna ansaitsee arvostusta. Millainen raaka-aine peruna on? "Todella monipuolinen, edullinen ja kotimainen. Perunaruokien jämistä voi jalostaa ruokia: keitetyistä spydäriä tai viipaleita leivälle munan ja anjoviksen kanssa. Tilaajille Palstalla haastatellaan ajankohtaisia ihmisiä. Tänään alkaa perunaviikko. "
Paahda paketteja keskikuumalla grillillä 20–30 minuuttia. Tarjoa ruoka basmatiriisin tai nuudeleiden kanssa. Jos grillaus ei kiinnosta, nyytit voi toki kypsentää myös uunissa. Makea chilikastike 4 punaista chiliä 1 dl väkiviinaetikkaa 1 dl sokeria Halkaise chilit ja poista siemenet. Silppua pieniksi. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Alenna lämpöä ja anna kastikkeen poreilla viitisen minuuttia. Siinä se! Kaada kastike puhtaaseen lasipurkkiin ja käytä pois. (Valitse muuten kastikkeeseen käyttämäsi chilit omien tulisuusmieltymystesi mukaan. Me aloitimme aika hillitysti, mutta seuraavaan satsiin silputaan jo useampi habanero. ) Jaa suikaloidut kasvikset neljään kasaan. Lohi asettuu kasvispedille. Valuta mukaan kokoosmaito. Paketti pysyisi koossa myös ilman narua, mutta näyttäähän tämä todella sievältä. Kategoria(t): grillaus, kala, kastike, ruoka Avainsanat: folio, lohi, lohinyytit, makea chilikastike, Mökin keittokirja, Meri-Tuuli Lindström, thai, thaimausteet, voipaperi