syndroneonline.com
Lihassa on suuri määrä omaa mehua, joka vapautuu kuumennettaessa. Pienellä tulella on tarpeen sammuttaa hirvi noin 3-4 tuntia, sekoittaen määräajoin. Valmistaaksesi orvat, valmistele lasipurkkeja ja kannet - huuhtele ne huolellisesti ja steriloi kiehuvalla vedellä tai höyryllä. Sitten anna niiden jäähtyä ja kuivua. Toiseksi, leikataan pieniksi paloiksi tairasvaa, laita sitten ne lihaan. Sinun täytyy myös lisätä suolaa, laakerinlehteä ja pippuria. Muita maustettuja makuja ei voi lisätä, koska tämä johtaa sen säilyvyyteen. Tasapainoisessa osassa panna kaikki sylintereihin ja kaada sitten valmisteen aikana muodostuneet mehut. Lopullisen tuotteen sterilointi Heti, kun pata katoaapankkeja on steriloitava. GOST-vaatimusten mukaan tämä on tehtävä vähintään 75 minuutin ajan ja hoitolämpötilan on oltava 120 astetta. Vain, jos nämä ehdot täyttyvät, tuote on täysin turvallinen - bakteerit tuhoutuvat ja botulismin tartuntariski jätetään pois. On aina syytä muistaa, että botuliinitoksiinit vaikuttavat säilykkeisiin paikallisesti, joten vain yksi liha voi olla vaarallinen, kun taas loput sisällöstä eivät voi aiheuttaa mitään uhkaa.
Vain jos noudatat näitä vaatimuksia, saat turvallisen pureskelun hirvestä kotona. Paineastiassa oleva resepti on täysin samankaltainen kuin autoklaavin valmistuksen järjestys. Resepti multivarkalle - ei puristamiseen Jos kypsennät kastetta kettumultivark, sinun on suoritettava ensimmäisessä vaiheessa heijastunut edellä mainittu resepti (huuhtele, leikkaa ja liota lihaa, jauhaa rasvaa). Sitten lihapalat asetetaan moniväriseen, vähän kasviöljyä kaadetaan. Karjaa on kevyesti paistettava, jotta saadaan rapea kuori, minkä jälkeen se olisi kytkettävä päälle. Varastamisen valmistaminen hirviöstä kotona (resepti monivärisessä oletetaan, että tätä ruokalusia ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseen säilytykseen) tässä tilassa noin puolitoista tuntia. Heti kun määritetty ohjelma on valmis, laite siirtyy automaattisesti lämmön pitämiseen. Sen pitäisi jäädä useita tunteja lähtemään moniväristä, ja sitten liha suolataan, pippurataan, siihen lisätään haluttu määrä hienonnettua sipulia. Voit myös laittaa murskattuja porkkanoita ja muita vihanneksia tai vihanneksia.